Cea de-a XXIV–a ediție a Atelierului național de poezie „Serile la Brădiceni” 
Atelierului Național „Serile de poezie de la Brădiceni”, CJPCT Gorj, coordonat de scriitorul Ion Cepoi, a acordat premiul de poezie poetului Horia Gârbea.
 Lui Sorin Lavric i-a fost acordat premiul de critică.


Cea de-a XXIV–a ediție a Atelierului național de poezie „Serile la Brădiceni” desfășurată online și-a desemnat câștigătorii. Premiul național de poezie, atribuit unui poet român consacrat acordat de Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Gorj a fost câștigat de către Horia Gârbea. El este un autor de cărți științifice, poet, dramaturg, prozator, traducător român. Este doctor în inginerie, conferențiar doctor la Universitatea de Stiinte Agronomice și Medicina Veterinara Bucuresti și redactor Luceafarul de Dimineața.

Horia Gârbea este membru al Consiliului Ununii Scriitorilor din Romania, președinte secția de poezie Filiala Bucuresti a USR, membru în Comitetul Director al USR.

Premiul Național pentru critică a fost câștigat de către Sorin Lavric. El este scriitor, traducător. Este absolvent al Facultății de Medicină (1993) și al Facultății de Filosofie (1996), doctor în filosofie în 2005 , este preşedintele „Centrului de Studii Constantin Noica“ și directorul de Programe Interne al Uniunii Scriitorilor din Romania . Este redactor al revistei România literară.

Atelierul național de poezie a fost propus și inițiat de managerul CJCPCT Gorj Ion Cepoi în 1997. Atelierul dedicat poeziei s-a organizat online anul acesta. Organizatorii Atelierului Național de Poezie “Serile la Brădiceni” au fost Centrul Județean Pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj și Asociația cultural literară “Serile la Brădiceni”.